Friday, September 21, 2007

Oare de ce?

Oare de ce cand ies pe strada, toata lumea se uita la mine? Oare de ce tot timpul sunt in centrul atentiei? Oare de ce lumea imi spune ca sunt populara si alte rahaturi de genu, alpinism la maxim??? Totusi am ai mult creier decat majoritatea persoanelor de pe pamantul asta (da cu mult narcisism afirm ca ma aflu in partea superioara de 5% a populatiei cu o inteligenta debordanta)si vreau si eu un raspuns real. Oare de ce?

7 comments:

Anonymous said...

citez "imbracata intr`o infecta geaca galbena cu un rucsac in spate si care striga, unde mama ma`sii e team leaderul, iar a mutat masina, m`am saturat sa car rahaturile astea si sa`mi ....ceva in aia ca nu deschid usile"... that is the answer:P

Anonymous said...

arata ceva care sa sustina inteligenta ta debordanta.. un singur lucru

Mystique said...

@ daemoohn da, ar putea fii asta, dar nu se intampla in timpul programului ce spun eu acolo :))
@ anonymous nu e necesar sa-ti arat, nu vreau sa demonstrez nimic. Si totusi dorinta ta de de a-ti arata, ma face sa cred ca nu stii diferenta dintre IE (inteligenta emotionala) si IQ. Sa inteleg ca esti complexat? Simti ca atunci cand imi citesti blogul ai vrea si tu sa fii ca mine, iti pare rau ca nu esti in locul meu? Stai linistit glumeam putin cu tine, sper sa nu te ataci....atunci mi-ai demonstra tu ceva ;) take care

Alex Mihaileanu said...

puei ia sa videm... daca tu esti in poza aia din profilul de blogger.com, de ce te mai intrebi? :))
barbatii au la ce sa-si clateasca ochii, femeile au ce invidia... simplu. cit despre partea cu inteligenta, pe strada nu se uita nimeni la creier :)

Anonymous said...

foarte multe lucruri pari tu ca ai intelege din cateva cuvinte... poate ti`ai facut o obijnuinta in a maximiza lucrurile.. in a inflori?(a.k.a. IE/IQ) ask urself!

Mystique said...

e serios? hai sa spun ceva referitor la comentariul tau... si publicitatea negativa tot publicitate se numeste ;)

Anonymous said...

publicitate? esti un produs? ask yourself...

hint: imo ur going the wrong way.