Saturday, September 22, 2007

O ard comercial

Am fost de multe ori criticata pentru limbajul si atitudinea neortodoxa de care dau dovada. Nu ma atac e ok, asta am promovat de cand am inceput blogul, pentru ca am vrut sa vad ce tip de cititori atrag mai mult. Targetul numai eu il stiu si cei ce se incadreaza in el so ...
Ceva o sa se schimbe stati linistiti, iar cei ce asteptati de mult timp sa ma intorc o sa o fac. Probabil ca va intrebati de ce am facut asta? raspunsul e simplu si complicat in acelasi timp... real life am fost foarte fake asa ca am adoptat aceeasi atitudine si pe net, nu prea a fost timp de real me...o persoana foarte dubioasa cu porniri departe de cele umane si atitudini si trasaturi infecte de multe ori. Da si totusi voi ma tot vedeti like a fuckin` princess (nu ca nu as fi si asta, pentru cine merita)

Si de sfarsit dj Magda live in the mix. Good job

1 comment:

Anonymous said...

Inca existi alina..atunci cand nu te vede nimeni...si iti doresti sa iei un cutit sa-l arunci de la geamul de la balcon(pardon asta sunt eu :-")...sau cand il ierti pe Iuda(ndArei nuHagan)... de fiecare data...Senzatia ca nu esti fucked up destul din cauza lui probabil e de vina ...in fine...Ce nu face omul pt iubire...INTELEGI?!?!..Faza e ca sunt de obicei de acord cu el...si il apreciez..Iuda de Iuda..:D..

BFF-ul tau
P.S:...Love ya' bitch..